Mijn naam is Ankie van Osch, woonachtig in Kerkdriel met man en 2 kids en inmiddels zo'n 20 jaar ervaring in het kappersvak. Na een aantal jaren in een kapsalon gewerkt te hebben ben ik voor mezelf begonnen als ambulant kapster. Naast mijn passie voor het kappersvak was er daar nog een grote passie en dat was dansen, sporten en bewegen. Dit deed mij op mijn 21e besluiten om naast mijn onderneming een sportopleiding te volgen. Wat begon met een paar uurtjes dansles geven leidde uiteindelijk tot een full time baan in de sportschool. Super leuk! Maar daar zat ook een keerzijde aan. Volle bak knippen en lessen geven brak op. Ik heb daarom de keuze gemaakt om het kappersvak op een lager pitje te zetten en me te focussen op een carrière in de sportbranche.

Maar de liefde voor het kappersvak is altijd gebleven. Ik ben weer trainingen gaan volgen om up to date te zijn met de laatste knip en kleur trends en technieken. Ik wilde weer aan de slag maar dan in de vorm van een salon aan huis. En dan niet zomaar een salon maar een die gespecialiseerd is in krulhaar..!

 

Ik ben zelf namelijk een krullenbol waar ik nu heel blij mee ben, maar dat is niet altijd zo geweest. Ik vond mijn krullen verschrikkelijk! Ik heb de meest chemische behandelingen ondergaan om die krullen er maar uit te krijgen, wat uiteindelijke leidde tot een kort pittig kapsel zullen we maar zeggen. Stylen, uit föhnen, straighten... noem maar op of ik deed het. Tot ik er uiteindelijk zo klaar mee was en ik mijn krullen maar voor lief nam. De enige die mijn haar mocht knippen was mijn moeder, die ook kapster is, want niet iedereen kan met krullen omgaan. Volgend probleem! En daar ging ik weer verder met mijn speurtocht naar mooie krullen. Gelukkig zie je de laatste jaren steeds meer aanbod op het gebied van Europees krulhaar. Door de ervaring met mijn krullen en me verdiept te hebben in verschillende knip technieken en theorieën, kan ik wel zeggen dat ik inmiddels de nodige ervaring opgebouwd heb. Ik sta dan ook te popelen om deze kennis te delen en met andere krullenbollen aan de slag te gaan!

 

Kortom... wat voor haartype je ook hebt, bij Ankie's Haarstudio ben je op het juiste adres!

Want iedereen verdiend een top kapsel! 

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn Studio...  Ankie's Haarstudio!